WE MAKE BEAUTIFUL, USABLE, DIGITAL THINGS

Yes, in het Engels, maar beter dan dat kunnen wij het niet omschrijven.
Wij zijn een multi-gediciplineerd creatief designbureau uit Amsterdam dat gespecialiseerd is in het letterlijk- en figuurlijk vormgeven van projecten, of beter gezegd: wensen. Van het creëren en designen van app’s, websites en brand ID’s tot aan de art direction van audio-visuele totaal producten. We blinken hier in uit door oog voor detail in combinatie met een sterke visie wat betreft het uiteindelijk te behalen eindresultaat: de wens van de klant.

For our foreign friends…

WE MAKE BEAUTIFUL, USABLE, DIGITAL THINGS
That’s exactly what we do!
We are a multi-disciplined creative design agency from Amsterdam, The Netherlands, specialized in making digital wishes work! From creating and designing websites, app’s and Brand ID’s to art direction for video. We’ll rise far above any standard by striving for beautiful details, and at the same time being visionary when it comes to making our customers wishes become reality.

Toepassingen

– Web design
– App design
– Development
– Interaction design
– Mobile websites
– User Experience
– User Interface
– Online & Social strategy
– Projectmanagement
– Digital consulting
– Mobile first/only
– Influencers Campagnes
– Video Art Direction

Visie

Wij maken mooie, nuttige, digitale dingen…

Het moet mooi, aaibaar, eetbaar zijn. Je moet het in je huis willen zetten, tenminste als dat zou kunnen.

Het kan natuurlijk, alles kan. Wat wij maken is functioneel, maar zoals gezegd kan het altijd aan de muur, in je huis. Op een scherm. Of in je broekzak, op je telefoon. Mooi.

Wat wij maken is functioneel en wat wij schrijven bekt sowieso lekker. Anderen zouden het ook in huis willen hebben. Of in hun broekzak. Kunst.

Ze willen het gebruiken, en dus met jouw mooie dingen werken. In elk geval zorgen wij dat ze veel van je willen weten, als het kan elke dag. Steeds meer. Wij spreken de taal, en verpakken het prachtig en bruikbaar. Nuttig.

We verpakken het in design, gemaakt voor beeldschermen. We uiten het in taal, gemaakt voor je sociale platform, alles op basis van een totaal strategie. Prachtige dingen opgebouwd uit pixels en fonts. Digitale dingen.